Vierde seizoen Paviljoen aan het Water

Wees welkom bij de seizoensopening van het Paviljoen …aan het Water !

Op zaterdag 20 april vanaf 18 uur is de seizoensopening van het Paviljoen … aan het Water. Voor de opening stellen onze kookteams een feestelijk buffet samen. U bent welkom om samen het nieuwe seizoen te openen. Wij zorgen voor live muziek en lekker eten. Wees welkom!

… aan het Water: het restaurant

Het pop-up restaurant Paviljoen … aan het Water is open van 20 april t/m 28 september alleen in de weekenden op vrijdag en zaterdag van 18 tot 21 uur. Wij bieden vers toebereid, lekker en betaalbaar eten gekookt door koks uit de wijk. Elk weekend kookt een ander team en zijn er twee drie-gangen menu’s bestaande uit vlees/vis en vegetarisch. Vanaf 18 uur kunt u bij ons dineren. Eet smakelijk!

De kosten zijn 15,- p.p. – kinderen betalen leeftijdsgebonden; één euro per jaar. Reserveren is gewenst en kan via www.facebook.com/paviljoenahW.

Zo kan je de gevarieerde Turkse keuken van Nurcan proeven of lekker Aziatisch eten met John. Toch liever de Franse keuken met een creatief vleugje? Dat kan ook; daar zorgt team KLX voor.

Dit jaar verwelkomen wij een nieuw vierde kookteam: de chefs van Lalibela, een stichting die is gespecialiseerd in de vegetarische wereldkeuken, laten zien dat je heerlijk kan eten zonder vlees.

… aan het Water: culturele programmering

Om de week hebben we vrijdagavond live muziek aansluitend aan het eten. Vanaf 21 uur is er Muziek …aan het Water met muzikanten uit Charlois. Regelmatig nodigen wij gastprogrammeurs en maatschappelijke instellingen uit, om een Special te programmeren waarin verschillende kunstuitingen zoals film, dans, theater en muziek samen komen.
Twee keer in de maand is er een thuisbioscoop of gespreksavond in het paviljoen. De wisselende exposities in en rond het paviljoen worden verzorgd door curatoren uit Charlois. Onze eerste expositie start 24 april. Voor data en tijd zie ww.facebook.com/paviljoenahW .

Pinnen is mogelijk. Wij hebben een aantal parkeerplaatsen voor de deur ter beschikking voor mindervalide gasten. Kom je met een groep of wil je buiten de weekeinden gebruik maken van het restaurant, neem dan contact op met ons.

Welkom … aan het Water!
Pop-up restaurant/bar,
projectruimten&residencies
Brielselaan 157
3081 AC Rotterdam