Paviljoen

Welkom … aan het Water!

pop-up-restaurant/bar, podium & residencies

Brielselaan 157   3081 AC Rotterdam
Actuele informatie over eten&drinken en de programmering vind u op onze Facebook pagina.
…aan het Water is initiatief van Vitibuck Architects en Stedelinks010; een nieuwe culturele projectruimte aan de Maashaven, een eerste publieke plek aan het waterfront van Charlois.
… aan het Water is open voor presentaties, tentoonstellingen, ontmoetingen en sociale bijeenkomsten en richt zich op een breed publiek dat geïnteresseerd is om het beste dat Rotterdam Zuid te bieden heeft te delen en te beleven.
In de zomer biedt het paviljoen lekker en betaalbaar eten uit de wijk met zicht op de Rotterdamse skyline. Tegelijk is het terras aan de Maashaven een prachtige ontmoetingsplek voor bewoners en ondernemers uit Charlois.
In de winter is het paviljoen een productieruimte voor een artists in residence, die bezig zijn met de ontwikkeling van de Maashaven en de aangrenzende wijken. Tevens dient het als platform voor initiatieven uit de wijk.
Stichting Charlois aan het Water is verantwoordelijk voor het paviljoen … aan het Water.
Het doel van de stichting is een duurzame verbinding tussen haven en wijk te bewerkstellingen en de Maashavenkades weer onderdeel te laten zijn van Charlois.
Het paviljoen word mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam, Stedelinks010, Job Dura Fonds en het Delta Port Donatiefonds. De programmering wordt mede mogelijke gemaakt door de Gemeente Rotterdam, Cultuur Concreet, Stichting DOEN, VSB Fonds, Elise Mathilde Fonds, Solidarodam, Delta Port Donatiefonds, PopUnie en G.PH. Verhagen Stichting. Met dank aan onze kookteams, programmeurs, muzikanten, alle vrijwilligers en onze buurman Azad.