Een tweede leven…

De renovatie van de Elevatoren aan de Maashaven gaat van start!
Op woensdag 29 oktober 2014 is het zover. De eerste elevator van de 100-jaar oude Maassilo wordt op spectaculaire wijze getransporteerd naar het Charlotec-terrein waar de renovatie wordt uitgevoerd. De Gemeente Rotterdam en enkele ondernemers hebben elkaar gevonden in deze fantastische uitdaging. De ondernemers hebben hun krachten gebundeld in de Stichting “Renovatie cultureel industrieel erfgoed elevatoren Maashaven“.

Maashaven Elevators bij Graansilo 1910ca

Ondernemers, bewoners  en geïnteresseerden zijn welkom om een kijkje te nemen in de Maassilo en de elevatoren in hun huidige staat te zien. Met het opknappen van deze voor Europa unieke elevatoren wordt  deze plek als herkenningspunt  van Rotterdam-Zuid nieuw leven in geblazen.

Op 29 oktober om 15.00 uur a.s. verricht wethouder Struijvenberg  en … de openingshandeling aan de kade naast de elevatoren. Aansluitend vindt er boven in de Maassilo een (netwerk)borrel en presentatie van het totale plan plaats. De initiatiefnemers Hennie van der Most, Peter Leenheer, Johan Paaimans Leo van Leeuwen en Richard van Beusekom nodigen u van harte uit voor een drankje en hapje!

14:30 uur                             inloop Maassilo
15:00 uur                             start bijeenkomst
15:15 uur                             openingshandeling
tot 16:30 uur                        (netwerk-)borrel

Graag aanmelden via info@maassilo.com