Dag van de Architectuur

zomer aan het water

Tijdens Dag van de Architectuur, op zaterdag 20 juni presenteert paviljoen … aan het Water een tentoonstelling over het verleden en de toekomst van de Maashaven. Op gezette tijden is er een cultuurhistorische wandeling langs de kade van dit bijzondere stuk haven.

U kunt op deze dag vanuit Katendrecht per boot oversteken naar Rotterdam-Zuid. De bootjes varen vanaf de kade bij de SS Rotterdam en terug vanaf het paviljoen …aan het Water aan de Brielselaan.

———————

Programma

Zaterdag 20 juni_10:00-16:00 in Charlois, Rotterdam

11:00/13:00/15:00

uitleg initiatief paviljoen … aan het Water (Vitibuck Architects)

aansluitend is er een cultuurhistorische wandeling langs de kade van de Maashaven (Cor Oosthoek ism Vitibuck Architects); duur ca. 1 uur.

doorlopend

People make the city, Tarwewijk makes Rotterdam tentoonstelling studenten IHS – Sustainable Urbanism/Erasmus Universiteit, cultuurhistorische verkenning Maashaven (G-Routes), Ansichtkaarten over Charlois voor iedereen (Jitske Wadman), Making Charlois_producten uit Charlois en diverse ontwerpstudies voor paviljoen & omgeving …aan het Water.

———————

…aan het Water is een initiatief van Vitibuck Architects en Stedelinks010; een nieuwe culturele projectruimte aan de Maashaven, een eerste publieke plek aan het waterfront van Charlois.

…aan het Water is open voor presentaties, tentoonstellingen, ontmoetingen en sociale bijeenkomsten en richt zich op een breed publiek dat geïnteresseerd is om het beste dat Rotterdam Zuid te bieden heeft te beleven met zicht op de Rotterdamse skyline.

—————————————————————————————————————

Word een vriend en volg ons op Facebook: Paviljoen aan het Water

—————————————————————————————————————

Brielselaan 157
3081 AC Rotterdam