Crowdfunding Tuin …aan het Water

CharloisAanHetWater_Rotterdam_IMG_0107_klein
Beste bewoners, vrienden en volgers van Charlois aan het Water,

Vandaag start onze crowdfunding voor een Tuin …aan het Water via het online platform www.aandeelindebuurt.nl.

Aandeel in de Buurt ondersteunt slimme initiatieven die de lokale omgeving versterken. We zijn blij dat we één van de 16 geselecteerde initiatieven zijn die hieraan meedoen. Tot 30 juni 2016 kunnen mensen zich opgeven om mee te helpen of ons steunen door middel van een donatie. Er zijn handjes nodig, maar ook centjes voor het tuingereedschap, de planten, moestuinbakken, een ervaren tuinman, aarde, zand en nog veel meer.

             
                                                        Voor                                                                          Na

De Tuin …aan het Water komt de behoefte van bewoners in Charlois naar een groene verblijfsplek aan de kade tegemoet. In deze wijk op Zuid zoeken mensen zonder werk naar een zinnige dagbesteding en is de binding met natuur/tuinieren relatief laag.

Door de Tuin …aan het Water samen aan te leggen stimuleer je participatie, maak je natuureducatie mogelijk  en zorg je voor meer vergroening. Voor de bewoners ontstaat een eigen plek aan het waterfront van Charlois in Rotterdam-Zuid!

De Tuin …aan het Water is een initiatief van de Stichting Charlois aan het Water. Samen met bewoners hebben studenten van de Hogeschool Rotterdam een ontwerp gemaakt. Voor de realisatie werken wij samen met een tuinman en vrijwilligers uit de wijk.

Doe mee bij het aanleggen of steun ons door middel van een donatie via www.aandeelindebuurt.nl.

Alvast hartelijk dank voor alle inbreng en opbrengst!

Hoe werkt de crowdfunding pagina?

Ben je handig of heb je groene vingers, schrijf je in op de crowdfunding pagina onder het kopje Taken rechts onderin voor verschillende klussen en aantal uren die je kan besteden. Klik hier voor de pagina!

Wil je doneren, dat kan via de Doneer Nu-Knop op de crowdfunding pagina. Je kan zelf een bedrag aangeven dat je wilt doneren. Dat kan anoniem, maar wij vinden het zo leuk als wij jou kunnen bedanken.  Onze tegenprestatie vind je op de pagina rechts onder het kopje Giften. Klik hier om naar de pagina te komen!

Deze crowdfundingactie komt tot stand met dank aan Rabobank Rotterdam.