Buitenbioscoop aan de Maashaven

Een lekkere stoel mee, een hapje en een drankje op schoot en heerlijk genieten van bijzondere films – dat kan zaterdag 16 september op het Balkon aan de Maashaven in Rotterdam Charlois.Tegen de achtergrond van de Rotterdamse skyline presenteert Charlois aan het Water de première van “De verdwenen Dordtsestraatweg”. De film neemt het publiek mee langs de geschiedenis van deze weg, de havenbaronnen en de verhalen van bewoners. Het avondvullende  programma omvat tevens een prachtige speelfilm waarvan we de titel nog even als verrassing houden. Hou onze berichtgeving hierover goed in de gaten!

Tijdens de buitenbioscoop aan de Maashaven worden twee films getoond. De premiere van de documentaire “De verdwenen Dordtsestraatweg” waarin de geschiedenis tot de verbeelding spreekt – zeker in een dynamische context als de haven. Deze documentaire is een samenwerking van Vitibuck Architects, Gert Jacob de Graaf en filmmaker Andre Pijnappel. De tweede film is een verrassingsfilm.

De buitenbioscoop aan de Maashaven is een initiatief van Stichting Charlois aan het Water. Het doel van de stichting is een duurzame verbinding tussen haven en wijk te bewerkstellingen en de Maashavenkades weer onderdeel te laten zijn van Charlois.

Entree is GRATIS!

Locatie:
Balkon aan de Maashaven
Brielselaan 55
Rotterdam-Charlois