95% vindt dat de Maashaven voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Tijdens het event Kick Off Charlois aan het Water op 29 september 2012, zijn ruim 70 mensen gevraagd naar hun mening over het voormalig AVR terrein, de Maashavens en Charlois. Ook mochten ze een idee geven voor hun droom Maashaven. Dit als deel van het onderzoek van Vitibuck Architects en G-Routes over de herontwikkeling van de Maashavenkades.

Na het optellen van de antwoorden, het vergelijken en bekijken van de resultaten zijn er resultaten uitgekomen.Nu blijkt dat 95% van de ondervraagde vind dat de Maashavenkade toegankelijk moet zijn voor iedereen!

Ook vind 9 van de 10 mensen dat het hergebruik van de afvalverbrander als pretpark een positief effect kan hebben op Charlois. Daarnaast denkt 6 van de 10 mensen dat het hergebruik voor hen zelf positief uit zal pakken.

Van alle ondervraagden, ongeacht of ze in Charlois wonen of werken, of hier regelmatig tot nooit komen, wil gemiddeld 50% bijdragen aan de herontwikkeling van de maashavenkades. En dat is heel goed nieuws! Want we hebben veel hulp nodig op veel verschillende manieren. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

enquette beleving Charlois aan het Water

Op 29 september werden bezoekers gevraagd naar hun mening voor de toekomst van de Maashavenkade.